

- Не ги пипай! Те са за нашата готвачка, за чистачката и детегледачката!
- Ама ние нямаме такива!
- Как да нямаме? А аз?

- Я кажи нещо, дето ще ме направи щастлива и тъжна едновременно!
- Ми... още си готина за възрастта си!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Няма сложна техника, а резултатът е впечатляващ
Запретвайте ръкави, тази година на Великден ще си направите домашни козунаци
Аз обичам да добавям локум или стафиди, а понякога и сладко – според това какъв точно вкус искам да имат масленките, но вие може да приготвите и основния вариант с орехи
Лесни са, практични и толкова вкусни, че ще се чудите защо изобщо сте купили хляб
Само 10 минути и няколко прости съставки – нахут, фурми и растително мляко – и ще се насладите на кремообразно, богато на протеини ледено изкушение
Това ястие е перфектна комбинация от свежи пролетни зелени листа и хрупкава коричка
Тази невероятна еклерова торта е първокласен сладкиш, за който дори не ви трябва фурна
Следвайте стъпките и се насладете на пухкав и ароматен козунак, който ще направи Великден още по-специален
Ако косата Ви бързо се омазнява, може да искате да опитате този трик
Вижте дали сте сред тях